Un nou caz de medic fals a fost dezvăluit, de data aceasta fiind vorba o persoană de la o instituție spitalicească din cadrul sistemului public, Spitalul Clinic de Urgență Ilfov. Aici a lucrat vreme de 10 ani o femeie în vârstă de 30 de ani, care și-a fi falsificat diploma de studii.

Jurnaliștii de la Libertatea au scris despre încă un caz de fals medic care activa la Spitalul Județean de Urgență Ilfov.

Este vorba despre Raluca Daniela Birsan, în vârstă de 30 de ani, care și-ar fi falsificat diploma de studii și, pe baza unui contract de voluntar cu activitate medicală, ar fi lucrat 10 ani cu pacienții la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov.

Chestionată de către jurnaliști, femeia a precizat că ea nu a efectuat operații sau alte procedee medicale, ci doar servea instrumentarul și scria după dictare. Însă pacienții au mărturisit că ea le-a închis operațiile, se mai arată în sursa citată.

Gheorghe Borcean, președintele Colegiului Medicilor, a confirmat pentru MEDIAFAX, că femeia nu figurează în baza de date și că, cel mai probabil, Direcția de Sănătate Publică va demara o anchetă și în acest caz.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/un-nou-caz-de-medic-fals-o-femeie-si-ar-fi-falsificat-diploma-si-a-lucrat-ani-de-zile-cu-pacientii-53261.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/un-nou-caz-de-medic-fals-o-femeie-si-ar-fi-falsificat-diploma-si-a-lucrat-ani-de-zile-cu-pacientii-53261-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv