Șoferul unui autocar care a fost fotografiat în timp ce a intrat în depășire pe contrasens, pe Centura Vest din Arad, a fost amendat de polițiști, care l-au lăsat și fără permis pentru 30 de zile. Fotografia a fost realizată de un alt șofer și postată pe un grup de facebook din Arad.

Fotografia cu șoferul de autocar care depășește o coloană de mașini, pe contrasens, pe Centura de Vest din Arad, dinspre Grădiște spre Horia, a fost postată pe un grup de facebook.

În fotografie se observă cum un autocar care se deplasa pe centura Nord Vest (direcția Grădiște-Horia) într-o curba la stânga și pe linie continuă, a intrat in depășirea unei coloane de autoturisme.

Polițiștii Biroului Rutier Arad au văzut fotografia și la scurt timp l-au identificat pe șofer, căruia i-au suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru o perioada de 30 de zile și l-au amendat cu 580 de lei.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/soferul-unui-autocar-fotografiat-intrand-in-depasire-pe-contrasens-amendat-de-politisti-53263.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/soferul-unui-autocar-fotografiat-intrand-in-depasire-pe-contrasens-amendat-de-politisti-53263-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv