Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat marți că există varianta ca primul semestru al anului școlar să se încheie înainte de sărbătorile de iarnă, dar fără micșorarea vacanței.

“Nu vreau niciodată, prin nicio măsură pe care o voi lua, să bulversez sistemul de învățământ, dar aș vrea să nu mai creăm probleme acestui sistem, iar ceea ce a fost în acest an (…), vacanța de iarnă începe în 21 decembrie, se termină în 11 sau 12 ianuarie, deci trei săptămâni de vacanță, două săptămâni de școală și pe urmă iar vacanță. Dacă reușim să găsim o formulă să nu micșorăm vacanțele și să încheiem semestrul înainte de vacanță de iarnă, atunci probabil asta ar trebui să facem”, a afirmat Andronescu la Parlament, după dezbaterile din Comisiile reunite de buget-finanțe pe tema bugetului alocat ministerului în anul 2019.

Întrebată dacă încheierea primului semestru al anului școlar înaintea sărbătorilor de iarnă este o variantă, ministrul a răspuns: “Da, dar fără să micșorăm vacanța”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/andronescu-exista-varianta-ca-primul-semestru-al-anului-scolar-sa-se-incheie-inainte-de-sarbatorile-de-iarna-53276.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/andronescu-exista-varianta-ca-primul-semestru-al-anului-scolar-sa-se-incheie-inainte-de-sarbatorile-de-iarna-53276-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv