Un bărbat a murit și altul a fost rănit grav, marți, după ce mașina în care se aflau a derapat din cauza vitezei și a drumului acoperit de zăpadă, lovind un copac, pe drumul județean dintre localitățile Cornățel și Nocrich, din județul Sibiu.

Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Cristina Criveanu, a declarat că în cazul bărbatului de 40 de ani, pasager în mașină, medicii au constatat decesul.

Un alt bărbat, de 43 de ani, șoferul mașinii, a fost dus la Spitalul din Sibiu, rănit grav.

Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, a declarat, la rândul său, că accidentul dintre Cornățel Și Nocrich s-a produs pe fondul vitezei neadaptate la carosabil, pe drum fiind zăpadă.

„Un șofer în vârstă de 43 de ani, în timp ce conducea pe direcția Sibiu – Agnita, a derapat și a ieșit în afara părții carosabile izbindu-se de un arbore. Pasagerul, de 40 de ani, a decedat, iar șoferul este rănit și va fi transportat la spital”, a spus Welter.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/accident-un-mort-si-un-ranit-grav-dupa-ce-masina-in-care-se-aflau-a-derapat-53265.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/accident-un-mort-si-un-ranit-grav-dupa-ce-masina-in-care-se-aflau-a-derapat-53265-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv