Comisarul european pentru Afaceri Economice, Pierre Moscovici, a declarat luni că este necesar ca toate statele membre ale Uniunii Europene să fie pregătite pentru toate scenariile în ceea ce privește Brexit, relatează Reuters.

„Trebuie să fim pregătiți pentru toate scenariile”, a declarat Moscovici în Berlin.

Premierul britanic Theresa May va putea să ajungă la o înțelegere cu Uniunea Europeană pentru a schimba părțile privind frontiera irlandeză, a declarat duminică secretarul Trezoreriei Marii Britanii, Liz Truss.

Mai mulți membri ai Guvernului de la Londra au avertizat că ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană fără niciun acord riscă să conducă la organizarea unui referendum pe tema unificării provinciei britanice Irlanda de Nord cu Irlanda.

Uniunea Europeană va introduce controale vamale la frontiera dintre Irlanda și provincia britanică Irlanda de Nord în cazul în care Marea Britanie va părăsi Blocul comunitar fără un acord privind viitoarea relație bilaterală.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/pierre-moscovici-trebuie-sa-fim-pregatiti-pentru-toate-scenariile-de-brexit-53249.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/pierre-moscovici-trebuie-sa-fim-pregatiti-pentru-toate-scenariile-de-brexit-53249-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv