Doi români și trei nigerieni au fost arestați săptămâna aceasta în Cambodgia, după ce autoritățile au găsit cinci kilograme de metamfetamină în bagajele unuia dintre aceștia, relatează site-ul publicației The Washington Post.

Poliția a informat că a găsit drogurile în patru pachete de plastic care se aflau în bagajul românului Narcis-Manuel Olaru, pe aeroportul din Siem Reap din nord-estul Cambodgiei.

Olaru a declarat pentru autorități că alți patru complici locuiesc în capitală. Suspecții au confirmat că au primit drogurile din Laos și că urmau să le transporte în Noua Zeelandă.

Un oficial de rang înalt din cadrul Poliției a declarat că arestările au fost efectuate în urma unei investigații care a durat o lună și care a fost demarată în urma unor informații oferite de poliția japoneză.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/doi-romani-au-fost-arestati-in-cambodgia-pentru-trafic-de-droguri-53253.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/doi-romani-au-fost-arestati-in-cambodgia-pentru-trafic-de-droguri-53253-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv