Starea femeii din județul Mureș, împușcată din greșeală în cap de un polițist care urmărea un șofer fugar este „lent favorabilă”, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții Spitalului de Urgență Cluj-Napoca, medicii urmând să o trezească treptat din coma indusă.

Directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca, conf. dr. Adela Golea, a declarat, duminică dimineața, pentru corespondentul MEDIAFAX, că femeia este în continuare internată la Secția ATI, starea ei fiind „lent favorabilă”.

„Starea pacientei este lent favorabilă, s-a decis trezirea din coma indusă, treptat, pentru a evita complicațiile”, a spus dr. Golea.

Femeia din Reghin a fost împușcată în cap, vineri seara, în timp ce mergea pe stradă, în localitatea Aluniș, după ce polițiștii au făcut uz de armă pentru a prinde un șofer pe care l-au urmărit din Reghin.

În acest dosar, pollițiștii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea incidentului.

Poliția Mureș a transmis că a fost folosit armamentul din dotare, întrucât autoturismul urmărit rula cu viteză foarte mare înspre polițiști.

De asemenea, șoferul fugar a pus în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

După incident, femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Mureș și apoi a fost transferată la Spitalul Clinic Județean Cluj – Clinica de Neurochirurgie, pentru acordarea de îngrijiri medicale. A fost operată sâmbătă dimineața, s-a reușit extragerea glonțului, după care s-a decis menținerea ei în comă indusă, intubată, ventilată, urmând ca în cursul zilei de duminică să se facă o nouă examinare CT, iar în funcție de rezultat se va stabili tratamentul în continuare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/femeia-impuscata-de-un-politist-in-misiune-va-fi-trezita-treptat-din-coma-indusa-53235.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/femeia-impuscata-de-un-politist-in-misiune-va-fi-trezita-treptat-din-coma-indusa-53235-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv