O femeie în vârstă de 87 de ani, din orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș, a murit în urma unui incendiu produs în apartamentul în care locuia, după ce a adormit cu țigara aprinsă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incendiul s-a produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un apartament din orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, la sosirea echipajelor la locul intervenției s-a constatat că incendiul s-a manifestat într-o singură cameră. Pompierii au descoperit în încăpere o femeie moartă, în vârstă de 87 de ani.

„În urma cercetărilor efectuate la locul intervenției, s-a constatat că incendiul s-a propagat de la o țigară lăsată aprinsă”, a informat ISU Timiș.

Reprezentanții instituției cred că bătrâna ar fi adormit cu țigara aprinsă.

Pentru stingerea incendiului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și cinci subofițeri. Pompierii au reușit să stingă flăcările într-un timp scurt, astfel încât incendiul nu s-a extins la celelalte camere sau apartamente vecine.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/batrana-de-87-de-ani-moarta-intr-un-incendiu-dupa-ce-a-adormit-cu-tigara-aprinsa-53239.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/batrana-de-87-de-ani-moarta-intr-un-incendiu-dupa-ce-a-adormit-cu-tigara-aprinsa-53239-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv