Bărbatul acuzat că a practicat fără drept meseria de dentist în comuna Gruiu le-a spus polițiștilor că nu profesa și că face niște cursuri medicale, precizând că soția sa este medic stomatolog, însă nici ea nu practica în ultima perioadă această meserie.

Anchetatorii nu au luat nicio măsură preventivă împotriva bărbatului, având în vedere că pe numele acestuia nu au fost depuse, până acum, plângeri.

Bărbatul a fost audiat, timp de mai multe ore, sâmbătă seară, la Poliția Snagov.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov au făcut, sâmbătă, percheziții domiciliare, în comuna Gruiu, din județul Ilfov, la locuința acestuia.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, județul Ilfov, este bănuit ar fi desfășurat activități specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept, însă el a negat acuzațiile.

În cauză a fost deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitare a unei profesii fără drept.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/barbatul-acuzat-ca-a-practicat-fara-drept-meseria-de-dentist-spune-ca-nu-profesa-53234.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/barbatul-acuzat-ca-a-practicat-fara-drept-meseria-de-dentist-spune-ca-nu-profesa-53234-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv