Polițiștii din Ilfov fac, la ora transmiterii știrii, percheziții la locuința unui bărbat de 50 de ani, care a practica meseria de dentist pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept, în cauză fiind deschis dosar penal, anunță Poliția Ilfov.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov fac percheziții domiciliare, în comuna Gruiu, din județul Ilfov, la locuința unui bărbat bănuit de exercitarea unei profesii fără drept.

Bărbatul bănuit, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, județul Ilfov, ar fi desfășurat activități specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept.

Surse din Poliție au precizat pentru MEDIAFAX că soția bărbatului ar fi medic stomatolog.

În cauză a fost deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitare a unei profesii fără drept.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/politistii-fac-perchezitii-la-un-barbat-care-practica-meseria-de-dentist-fara-a-avea-dreptul-53227.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/politistii-fac-perchezitii-la-un-barbat-care-practica-meseria-de-dentist-fara-a-avea-dreptul-53227-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv