Femeia din județul Mureș, împușcată accidental în cap de un polițist care urmărea un șofer fugar a fost operată, sâmbătă, și este în comă indusă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit directorului medical al Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca, conf. dr. Adela Golea, femeia a fost operate, sâmbătă dimineață, pentru extragerea glonțului, iar acum este internată la Secția ATI.

”Pacienta a fost operată azi-dimineață (sâmbătă – n.r.), s-a reușit extragerea glonțului, iar acum este internată la Secșia ATI. Este în comă indusă, intubată, ventilată, iar mâine dimineață (duminică – n.r.) se va face o examinare CT, să vedem situația locală și după aceea se va decide”, a declarat dr. Golea pentru corespondentul MEDIAFAX.

Femeia din Reghin a fost împușcată în cap, vineri seara, în timp ce mergea pe stradă, în localitatea Aluniș, după ce polițiștii au făcut uz de armă pentru a prinde un șofer pe care l-au urmărit din Reghin.

În acest dosar, pollițiștii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea incidentului.

Poliția Mureș a transmis că a fost folosit armamentul din dotare, întrucât autoturismul urmărit rula cu viteză foarte mare înspre polițiști.

De asemenea, șoferul fugar a pus în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/femeia-impuscata-in-cap-de-un-politist-care-urmarea-un-sofer-fugar-este-in-coma-53230.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/femeia-impuscata-in-cap-de-un-politist-care-urmarea-un-sofer-fugar-este-in-coma-53230-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv