Un bărbat de 53 de ani și-a ucis soția, sâmbătă dimineață, au precizat pentru MEDIAFAX reprezentanții Poliției Capitalei, și ulterior a mers la secția de poliție pentru a se preda. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București pentru continuarea cercetărilor.

Reprezentanții Poliției Capitalei arată că, sâmbătă dimineață, în jurul orea 08.00, a venit la Poliție un bărbat în vârstă de 53 de ani care a declarat că și-a ucis soția în vârstă de 50 de ani, în locuința lor, din strada Vulturilor aflată în Sectorul 3 al Capitalei.

Agenții trimiși la fața locului au găsit-o pe femeie moartă.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, anchetatorii urmând a stabili exact împrejurările crimei și motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/crima-si-a-ucis-sotia-si-apoi-a-mers-la-politie-ca-sa-se-predea-53223.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/crima-si-a-ucis-sotia-si-apoi-a-mers-la-politie-ca-sa-se-predea-53223-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv