Un băiat în vârstă de 12 ani, din Tuzla, județul Constanța, este căutat de polițiști, după ce a plecat, în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, de acasă. Ultima dată a fost văzut în compania unui alt copil, cunoscut polițiștilor pentru plecări repetate de acasă.

Potrivit Poliției Constanța, Petruț Ciprian Asăvoaia, în vârstă de 12 ani, a fost dat dispărut de mama sa, vineri noaptea, cu puțin timp după miezul nopții, aceasta spunându-le oamenilor legii că își caută fiul de vineri, de la ora 12, de când a plecat de acasă fără să se mai întoarcă.

Băiatul are constituție astenică, aproximativ 1,55 – 1,60 metri înălțime, ten măsliniu, ochi albaștri și par negru tuns scurt.

La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu o geacă de fâș portocalie-maro, pantaloni de trening albaștri, pantofi sport negri cu elemente albe.

Din primele verificări, se pare că biatul a fost văzută ultima oară în compania unui alt copil, care este cunoscut polițiștilor cu repetate plecări de acasă.

Polițiștii constănțeni fac verificări pentru găsirea copilului.

Oricine poate da informații în legătură cu acest copil poate apela la cea mai apropiată secție de poliție sau să sune la 112.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/constanta-baiat-de-12-ani-disparut-de-24-de-ore-cautat-de-politisti-l-ati-vazut-53226.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/constanta-baiat-de-12-ani-disparut-de-24-de-ore-cautat-de-politisti-l-ati-vazut-53226-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv