Camerele de supraveghere au surprins joi un șofer care circula pe contrasens pe Autostrada Soarelui, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Mașina se deplasa pe sensul greșit la km 161, iar poliția s-a autosesizat în acest caz.

“În seara zilei de 7 februarie 2019, ora 20:45, camerele de supraveghere ale Centrului de Întreținere și Coordonare (CIC) Valea Dacilor – D.R.D.P. Constanța, au surprins un șofer care circula cu viteză pe contrasens, pe A2, km 161, sensul de mers București – Constanța. Reprezentanții DRDP Constanța au sesizat poliția cu privire la acest eveniment”, se arată pe pagina de Facebook a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Pe imaginile publicate pe pagina de Facebook se pot vedea mașinile circulând, pe timpul nopții, într-o direcție, iar la un moment dat mașina care vine pe contrasens, în viteză.

Sursa menționată precizează că intrările pe autostrăzile din România sunt semnalizate conform normelor europene în vigoare.

“În cazul în care din greșeală ați pătruns pe o autostradă pe contrasens, este foarte important să nu continuați deplasarea și să opriți pe banda de urgență (care în acest caz se află pe partea stângă) ulterior să apelați numărul de urgență 112, pentru a fi scos în siguranță din această situație”, transmite sursa citată.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/sofer-surprins-de-camere-in-timp-ce-mergea-pe-contrasens-pe-autostrada-soarelui-video-53214.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/sofer-surprins-de-camere-in-timp-ce-mergea-pe-contrasens-pe-autostrada-soarelui-video-53214-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv