Sora lui Emiliano Sala, Romina, a postat un mesaj emoționant pe site-urile de socializare, după ce autoritățile au anunțat că atacantul lui Nantes a fost găsit, fără viață, în epava avionului prăbușit în Canalul Mânecii.

Romina a sperat până în ultima clipă că Emiliano va fi găsit în viață, dar cel mai negru scenariu a devenit realitate în seara zilei de 7 februarie.

Distrusă după ce autoritățile au făcut anunțul oficial, Romina Sala i-a adus un ultim omagiu frateului său: “Sufletul tău va străluci pentru totdeauna în sufletul meu. Luminând astfel viața mea. Te iubesc, Tito”, a scris Romina Sala, pe Instagram. Mesajul a fost atașat unei poze, cu Emiliano Sala, în care atacantul se uită spre cer.

Istoricul tragediei

În seara zilei de 21.01, avionul privat de tip Piper Malibu, care plecase din Nantes cu destinația Cardiff, a dispărut de pe radar deasupra Canalului Mânecii. La bord se aflau piltoul David Ibbotson și atacantul Emiliano Sala. După trei zile, autoritățile au anunțat că vor sista operațiunea de căutare, după ce nu a fost găsită nicio urmă.

Familia lui Sala a achitat 300.000 de euro unei firme private pentru a relua căutările în Canalul Mânecii.

Duminică seară, pe 3 februarie, a fost găsit epava avionului în care s-au aflat Emiliano Sala și David Ibbotson. Aeronava a fost găsită pe fundul Canalului Mânecii, la aproape două săptămâni de la incident.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/romina-sora-lui-emiliano-sala-sufletul-tau-va-straluci-pentru-totdeauna-in-sufletul-meu-53202.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/romina-sora-lui-emiliano-sala-sufletul-tau-va-straluci-pentru-totdeauna-in-sufletul-meu-53202-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv