Un bărbat și o femeie au fost mușcați de mistreț pe o stradă din Șimleu Silvaniei, județul Sălaj, joi, aceștia fiind transportați la spital. Animalul a fugit într-o pădure din apropierea localității, urmărit de o echipă de vânători, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj, Marius Mesaroș, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că jandarmii au monitorizat deplasarea mistrețului prin oraș.

”O femeie și un bărbat au sesizat că au fost mușcați de un porc mistreț în timp ce circulau pe o stradă din Șimleu Silvaniei. La fața locului s-au deplasat echipaje de jandarmi, Poliție, Poliție Locală și ambulanță, cele două victime fiind transportate la spital. Mistrețul a fugit din oraș și a intrat într-o pădure din vecinătatea localității, iar o grupă de vânători a pornit în urmărirea lui pentru a-l captura”, a spus Mesaroș.

Potrivit acestuia, jandarmii au acționat doa

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/un-barbat-si-o-femeie-muscati-pe-strada-de-un-mistret-53199.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/un-barbat-si-o-femeie-muscati-pe-strada-de-un-mistret-53199-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv