Un cuplu din Kuweit a făcut istorie în țara lor cu cea mai scurtă căsătorie. După doar 3 minute după ce au fost declarați soț și soție, mireasa a cerut divorțul dezamăgită de o reacție a bărbatului.

Potrivit site-ului de știri arabe Q8 News citat de msn.com, doi tineri din Kuweit au reușit un record – cel mai rapid divorț din istoria țării. La scurt timp după ce au semnat actele de căsătorie, cei doi soți s-au îndreptat spre ieșirea din tribunal, iar la un moment dat, mireasa s-a împiedicat. În loc să o ajute, proaspătul ei soț a numit-o „proastă“. Supărată, femeia s-a întors din drum și a cerut divorțul, cererea fiind admisă de judecător. Mariajul a durat astfel 3 minute. Cazul a devenit viral pe Twitter, iar femeia a primit zeci de mesaje de încurajare: „Dacă așa se poartă chiar de la începutul căsniciei, e mai bine să-l lași“,

„O căsnicie fără respect este condamnată la eșec“, „Foarte bine ai făcut, i-ai dat o lecție bădăranului“, „Privește lucrurile cu optimism, gândește-te că e ca și cum ai fi evitat în ultima clipă un glonț“. Kuweitul, care ocupă locul secund în topul țărilor arabe în ceea ce privește rata divorțurilor, se confruntă cu un număr în creștere de căsnicii destrămate.

Cele mai multe dintre ele sunt cauzate de faptul că mulți tineri se căsătoresc din interes, pentru a obține mai ușor împrumuturi și ajutoare financiare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/cea-mai-scurta-casatorie-o-mireasa-a-cerut-divort-dupa-3-minute-enervata-de-o-reactie-a-barbatului-53198.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/cea-mai-scurta-casatorie-o-mireasa-a-cerut-divort-dupa-3-minute-enervata-de-o-reactie-a-barbatului-53198-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv