O fetiță în vârstă de patru luni a murit, miercuri, pe holul cabinetului unui medic de familie din Alba Iulia, aflat în incinta Policlinicii. Potrivit primelor informații, fetița avea mai multe afecțiuni, diagnosticate la naștere, iar părinții au adus-o la medic pentru un consultație.

Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, a declarat, miercuri, că până la acest moment nu se cunoaște cu exactitate starea de sănătate a fetiței în momentul în care părinții au adus-o la medic.

”Am fost informați și noi despre acest caz, un deces, o fetiță de 4 luni, în incinta Policlinicii. Am demarat o anchetă, deocamdată este și poliția și procuratura la fața locului, este o anchetă în derulare. Din câte știm fetița suferea de mai multe afecțiuni, diagnosticate la naștere”, a spus Sinea.

Potrivit IPJ Alba, este o anchetă în desfășurare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/tragedie-o-fetita-de-4-luni-a-murit-pe-holul-medicului-de-familie-in-timp-ce-astepta-pentru-consultatie-53172.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/tragedie-o-fetita-de-4-luni-a-murit-pe-holul-medicului-de-familie-in-timp-ce-astepta-pentru-consultatie-53172-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv