Site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) nu funcționează începând de miercuri de la ora 9.00, iar, în ultimele ore, au început să apară probleme la depunerea declarațiilor fiscale.

„În prezent, portalul ANAF generează erori de accesare, deoarece resursele TIC disponibile sunt suprasolicitate. Se identifică soluții de utilizare optimă a tuturor resurselor. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente! Vă mulțumim pentru înțelegere!”, arată un mesaj în momentul în care este accesat site-ul anaf.ro.

În plus, vizitatorii sunt direcționați direct spre http://mentenanta.anaf.ro/.

De asemenea, în ultimele ore, au început să apară erori și la depunerea declarațiilor prin alte microsite-uri ale instituției.

De exemplu, în prezent, aplicația declaratieunica.anaf.ro nu funcționează, vizitatorii fiind redirecționați către mentenanta.anaf.ro, unde apare același mesaj de mai sus.

Contactați de Mediafax, reprezentanții Fiscului nu au dorit să dea detalii despre această situație, menținând că vor reveni ulterior cu explicații.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/site-ul-anaf-nu-functioneaza-apar-probleme-la-depunerea-declaratiilor-fiscale-53174.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/site-ul-anaf-nu-functioneaza-apar-probleme-la-depunerea-declaratiilor-fiscale-53174-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv