România se pregătește să debuteze în primul tur al Grupei Mondiale împotriva jucătoarelor din Cehia, pe o suprafață hard, în Ostravar Arena, o sală cu o capacitate de 6.350 de locuri. Simona Halep nu este însă încântată de ce a găsit în Cehia.

“E greu de spus de spus dacă suprafața de joc reprezintă un avantaj sau un dezavantaj pentru noi pentru că ne-am antrenat doar de două ori. Este însă o suprafață dificilă, mai ales că e verde și este greu de văzut mingea.

Dar consider că pentru toată lumea suprafața va fi la fel, dificilă sau mai puțin dificilă. Important este să ne simțim bine și să fim apte 100% atunci când vom intra pe teren”, a spus numărul 3 mondial, în cadrul unei conferințe de presă, susținută înaintea meciurilor din Fed Cup.

Din echipa Cehiei va lipsi cea mai importantă jucătoare a lotului, numărul doi în ierarhia mondială, Petra Kvitova.

“Este ceva mai bine pentru noi faptul că Petra(n.red. – Kvitova) lipsește. Asta pentru că ea a jucat foarte bine în acest început de an și era în formă maximă. Dar acest meci este foarte, foarte greu. Așa că îmi e dificil să spun ce e bine și ce nu e bine. O să vedem asta sâmbătă și duminică”, a mai spus Simona Halep.

Sâmbătă și duminică (9 și 10 februarie) vor avea loc meciurile cu Cehia.

Echipa României de Fed Cup este formată din jucătoarele: Simona Halep (numărul 3 WTA), Mihaela Buzărnescu (29 WTA), Irina Camelia Begu (75 WTA), Ana Bogdan (105 WTA) și Monica Niculescu (106 WTA), în timp ce, din echipa Cehiei fac parte jucătoarele: Karolina Pliskova (5 WTA), Katerina Siniakova (nr. 1 în clasamentul de dublu WTA), Barbora Krejcikova (nr. 2 în clasamentul de dublu WTA) și Marketa Vondrousova (nr. 72 WTA).

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/simona-halep-despre-suprafata-de-joc-de-la-fed-cup-este-dificila-e-verde-si-e-greu-de-vazut-mingea-53177.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/simona-halep-despre-suprafata-de-joc-de-la-fed-cup-este-dificila-e-verde-si-e-greu-de-vazut-mingea-53177-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv