Actrița premiată cu Oscar Jennifer Lawrence, una dintre cele mai cunoscute vedete de film din lume, s-a logodit cu iubitul său, director al unei galerii de artă din New York, informează miercuri Press Association și Reuters citând informații publicate de media americane.

Viitorul soț al actriței Jennifer Lawrence este Cooke Maroney, în vârstă de 34 de ani, au confirmat reprezentanții vedetei pentru revista People.

Lawrence, în vârstă de 28 de ani, a fost văzută recent purtând un ”inel imens” și bucurându-se alături de Maroney de ceea ce părea a fi o cină festivă, la un restaurant cu specific francez din New York City, conform Page Six, specializată în publicarea de informații mondene.

Jennifer Lawrence a fost recompensată cu premiul Oscar pentru cea mai bună actriță datorită rolului interpretat în comedia romantică ”Silver Linings Playbook” din 2012.

Cunoscută și pentru interpretarea eroinei Katniss Everdene din seria de succes ”Hunger Games”, Lawrence a fost nominalizată la alte trei premii Oscar pentru rolurile din ”Winter’s Bone”, ”American Hustle” și ”Joy”.

Maroney este directorul unei galerii de artă din cadrul Gladestone Gallery din New York, conform USA Today.

Managerul actriței sau purtătorul de cuvânt al companiei de relații publice care o reprezintă nu au putut fi contactați miercuri dimineață pentru a oferi detalii cu privire la acest subiect, notează Reuters.

Nu a fost anunțată deocamdată data la care va avea loc nunta.

Cei doi au fost văzuți împreună de numeroase ori începând din iunie 2018, notează Press Association.

Lawrence a avut anterior relații cu liderul trupei Coldplay, Chris Martin, actorul Nicholas Hoult și producătorul de film Darren Aronofsky. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/jennifer-lawrence-s-a-logodit-cu-directorul-unei-galerii-de-arta-din-new-york-53165.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/jennifer-lawrence-s-a-logodit-cu-directorul-unei-galerii-de-arta-din-new-york-53165-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv