Ciprian Marica este decis să facă din Farul Constanța o adevărată forță în Liga 1 Betano, dar până atunci trebuie să dea totul în privința promovării. Și se pare că așa stau lucurile. Potrivit TelekomSport, patronul constănțenilor a reușit 3 lovituri de răsunet.

I-a luat pe fundașul lateral Joao Diogo și pe mijlocașii Diogo Rosado și Celestino, toți cu C.V.-uri impresionante.

Joao Diogo (Portugalia; 30 de ani). Fundașul dreapta este liber de contract din vara lui 2018, după ce și-a încheiat contractul cu Gaz Metan Mediaș. Fotbalistul cu 4 prezențe în naționala U21 a Portugaliei a fost lansat de Maritimo, trecând pe la toate echipele de copii și juniori, dar și pe la prima echipă. Mai are în palmares o experiență la Belenenses SAD, un an și jumătate, iar în ianuarie anul trecut a ajuns la Mediaș.

Diogo Rosado (Portugalia; 28 de ani). Poate evolua pe posturile de mijocaș stânga și mijlocaș central și a avut soarta lui Joao Diogo. Este liber de contract din vara lui 2018, după ce și-a încheiat conturile cu Mediaș. Format la juniorii lui Sporting, Rosado era văzut un produs de calitate al fotbalului portughez. A jucat pentru toate naționalele under, începând cu U17 și terminând cu cea U21, dar în cele din urmă s-a pierdut. A clacat, iar dorința debutului în națională, lângă Ronaldo, a rămas doar un vis.

Mijlocașul a mai trecut, la nivelul echipelor de club, pe la Blackburn Rovers, SL Benfica B sau CD Feirense.

Celestino (Portugalia; 32 de ani). Evoluează pe postul de mijlocaș central și, la fel ca ceilalți doi, nu este străin de Liga 1. A fost legitimat de CFR Cluj, în perioada 2011-2013, când și-a trecut în palmares singurul trofeu din carieră, acela de campion al României. Cele mai importante contracte semnate de-a lungul timpului au fost cu Sporting CP și Belenenses SAD.

Celestino a bifat 7 prezențe pentru naționala U21 a Portugaliei.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/farul-constanta-a-transferat-3-fotbalisti-portughezi-53184.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/farul-constanta-a-transferat-3-fotbalisti-portughezi-53184-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv