Un accident cumplit a avut loc luni, 4 februarie, pe Autostrada A3, în zona Gilău-Turda. În accident au fost implicate un microbuz și un TIR. Microbuzul s-a răsturnat pe carosabil, din cauza vitezei și a neatenției șoferului, care era preocupat să transmită live pe Facebook, scie adevarul.ro.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar șoferul vinovat va fi tras la răspundere. Asta după ce va ieși din spital, unde a fost internat într-o stare gravă, la fel ca și alți patru oameni care se aflau în microbuz în momentul în care s-a produs accidentul.

Toți pacienții sunt bărbați, au vârste cuprinse între 30 și 55 de ani, și toți se află într-o stare gravă, dar au fost stabilizați. Unul dintre ei a fost internat la neurochirugie, în timp ce un altul a ajuns la chirurgie plastică. Alți trei pacienți sunt ținuți la terapie intensivă și sunt intubați.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/ce-s-a-intamplat-cu-victimele-accidentului-cumplit-provocat-de-un-sofer-care-facea-live-pe-facebook-53188.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/ce-s-a-intamplat-cu-victimele-accidentului-cumplit-provocat-de-un-sofer-care-facea-live-pe-facebook-53188-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv