Numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 82, anunță Institutul Național pentru Sănătate Publică (INSP). Alte două femei și un copil de doi ani au murit din cauza gripei.

Pe 1 februarie, a fost înregistrat decesul unei femei în vârstă de 83 de ani, din județul Giurgiu, confirmată cu virus gripal tip A, nesubtipat, având condiții medicale preexistente, dar nevaccinata anti-gripal.

Luni, 4 februarie, au mai fost înregistrate două cazuri, respectiv cel al unei femei de 83 de ani, din județul Prahova, confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, care suferea și de alte boli, dar nu era vaccinată anti-gripal, și cel al unui copil de 2 ani, din județul Covasna, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1) pdm09, și el suferind de asemenea și de alte boli.

Numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 82.

Săptămâna trecută, ministerul Sănătății a declarat epidemie de gripă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/un-copil-de-2-ani-a-murit-din-cauza-virusului-gripal-numarul-deceselor-a-ajuns-la-82-53157.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/un-copil-de-2-ani-a-murit-din-cauza-virusului-gripal-numarul-deceselor-a-ajuns-la-82-53157-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv