Șoferii de camioane așteaptă, marți, aproape trei ore pentru a trece granița prin vama Nădlac II, unde s-au format coloane de autovehicule care se întind pe mai mulți kilometri, în urma unor defecțiuni tehnice întâmpinate de autoritățile ungare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit aplicației care monitorizează traficul la graniță, dezvoltată de Poliția de Frontieră, marți, la punctul de trecere a frontierei Nădlac II, din județul Arad, timpii de așteptare au crescut la 150 de minute pe sensul de ieșire din țară pentru camioane. Astfel, s-a format o coloană de autovehicule care se întinde pe mai mulți kilometri. La vama Nădlac II sunt deschise două artere pe sensul de ieșire din țară pentru camioane.

Timpii de așteptare au crescut, marți, și la celelalte puncte de trecere a frontieri din vestul țării. Prin umare, la vămile Nădlac I și Vărșand, tot din județul Arad, șoferii de camioane așteaptă o oră pentru a trece granița în Ungaria, fiind deschisă o singură arteră.

De asemenea, la vama Borș, din județul Bihor, timpii de așteptare au crescut la 110 minute și se lucrează pe trei artere, pe sensul de ieșire din țară, iar la vama Petea, din județul Satu Mare, șoferii de camioane sunt nevoiți să aștepte 60 de minute.

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Oradea, Laura Bondar, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că au crescut timpii de așteptare ca urmare a unor defecțiuni tehnice pe care le-au avut autoritățile din Ungaria. Între timp, problemele au fost remediate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/soferii-de-camioane-asteapta-trei-ore-pentru-a-iesi-din-tara-la-vamile-din-vest-53151.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/soferii-de-camioane-asteapta-trei-ore-pentru-a-iesi-din-tara-la-vamile-din-vest-53151-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv