Gropile de pe DN 73, șoseaua care trece prin Râșnov și leagă Bran de Moieciu, au intrat în „plombare”, au anunțat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov.

„Plombele” se fac cu mixtură sticabilă ce poate fi aplicată la rece, pe porținea dintre Bran și Râșnov, dar lucrătorii încălzesc porțiunea în care este turnată „plomba” cu butelia.

„Reparațiile sunt executate de reprezentanții constructorului pe DN 73, Bran-Râșnov. Lucrările au caracter provizoriu și se execută cu mixtură stocabilă”, au precizat reprezentanții DRDP Brașov.

Conform sursei citate, lucrarea este una de întreținere și se lucrează pe porțiunile pe care încă nu au început lucrările de modernizare.

DN 73 este drumul turistic cel mai tranzitat din județul Brașov și se află în continuare în proces de modernizare. Constructorul care a început lucrările de modernizare a amânat de mai multe ori termenul până la care va finaliza lucrarea. Până acum, constructorul a reușit să toarne un strat de asfalt de bază nou, dar pe anumite tronsoane. Pe perioada iernii, firma constructoare a înghețat lucrările, dar răspunde de menținerea drumului la un nivel care să ofere condiții de siguranță în trafic.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/gropile-de-pe-dn-73-care-leaga-bran-de-moieciu-plombate-cu-butelia-53152.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/gropile-de-pe-dn-73-care-leaga-bran-de-moieciu-plombate-cu-butelia-53152-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv