Cadavrul unui bebeluș a fost găsit, marți dimineața, în scara unui bloc din municipiul Petroșani. Polițiștii fac verificări pentru a stabili dacă bebelușul s-a născut viu și cum a ajuns în acel loc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara, Carla Strujan, cadavrul bebelușului a fost găsit, marți dimineața, în scara unui bloc din Petroșani. Un locatar a sunat la 112.

”Poliția municipiului Petroșani a fost sesizată, prin apelul 112, cu privire la faptul că, în municipiul Petroșani, a fost găsit cadavrul unui bebeluș. Cercetările sunt efectuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Anchetatorii fac verificări pentru a stabili dacă bebelușul s-a născut viu și cine este persoana care l-a aruncat în acel loc.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/cadavrul-unui-bebelus-descoperit-in-scara-unui-bloc-53153.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/cadavrul-unui-bebelus-descoperit-in-scara-unui-bloc-53153-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv