Cinci oameni au primit îngrijiri medicale în urma unui accident rutier petrecut luni, 4 februarie, pe Autostrada A3, în zona Gilău-Turda. În accident au fost implicate un microbuz și un TIR. Microbuzul s-a răsturnat pe carosabil, din cauza vitezei și a neatenției șoferului, care era mai preocupat să transmită live pe Facebook.

 Între timp, pe contul de Facebook Info Trafic 24 au apărut imaginile transmise live pe Facebook de șoferul microbuzului, cu câteva zeci de secunde înaintea și chiar în momentul producerii accidentului.

După producerea accidentului, pompierii au scos prin parbrizul autoutilitarei o persoană rămasă blocată în microbuz. Trei oameni au reușit să iasă din microbuz până la sosirea salvatorilor, au anunța reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Accidentul s-a petrecut la kilometrul 32, pe sensul de mers dinspre Gilău spre Turda, în apropierea localității Sălicea.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/accident-cumplit-filmat-in-direct-pe-autostrada-soferul-microbuzului-zdrobit-de-un-tir-preocupat-sa-faca-live-pe-facebook-video-53156.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/accident-cumplit-filmat-in-direct-pe-autostrada-soferul-microbuzului-zdrobit-de-un-tir-preocupat-sa-faca-live-pe-facebook-video-53156-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv