Un clujean a înregistrat la Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Cluj peste 100 de contracte de închiriere a proprietății, în 2018, în timp ce alte 70 de persoane figurează că au mai mult de cinci contracte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unei informări transmise, luni, de AJFP Cluj, la solicitarea MEDIAFAX, în cursul anului trecut au fost efectuate 10 controale pentru verificarea proprietarilor care își închiriază proprietățile, fără să le declare.

„Numărul de persoane arondate la AJFP Cluj care au bifat în declarația unică cod 212 pe anul 2018 <>, mai mult de 5 contracte, este de 70. Numărul maxim de contracte de închiriere depuse de o singură persoană este 103 contracte. În cursul anului 2018 au existat 10 controale în baza unor reclamații, pentru verificarea proprietarilor care își închiriază proprietățile fără să le declare, din care s-au confirmat 5 reclamații”, se arată în documentul citat.

Surse din piața imobiliară clujeană au declarat corespondentului MEDIAFAX că în municipiul Cluj-Napoca și în comuna Florești sunt cel mai multe imobile construite în ultimii ani, unde se închiriază apartamente sau spații de birouri.

„Declarația la Finanțe se completează pe proprie răspundere. Oricum, este un record ca o singură persoană fizică să aibă peste 100 de contracte de închiriere, nu am mai auzit așa ceva”, au spus sursele citate.

Suma medie lunară cu care se închiriază o locuință în Cluj-Napoca este în jur de 350 de euro.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/un-clujean-are-peste-100-de-contracte-de-inchiriere-a-proprietatii-inregistrate-la-finante-53132.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/un-clujean-are-peste-100-de-contracte-de-inchiriere-a-proprietatii-inregistrate-la-finante-53132-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv