Un agent al Poliției Locale din Capitală a ajuns la spital, luni, după ce a fost lovit intenționat cu mașina de un șofer care parcase în zona străzii Barbu Văcărescu, chiar în mijlocul arterei. Șoferul, care a fost oprit la scurt timp de echipaje, avea permisul suspendat.

Ștefan Nelu, polițist local în cadrul Poliției Locale București, se afla în misiune în zona de nord a Capitalei, pe strada Barbu Văcărescu când, în apropierea unui mall, agentul a încercat să legitimeze un șofer care își parcase autoturismul în mijlocul arterei.

Șoferul a refuzat să prezinte actele, s-a urcat în mașină și, intenționat, l-a lovit pe polițistul local în încercarea de a părăsi zona, informează reprezentanții Poliției Locale București.

La scurt timp, șoferul a fost oprit și reținut de un echipaj al Poliției și apoi, predat Poliției Naționale.

„Agentul lovit a fost transportat la spital și, în prezent, se află în afara oricărui pericol. În privința agresorului, s-a constatat că acesta avea permisul suspendat. Zona din nordul Capitalei, unde agentul D.G.P.L.C.M.B. își efectua misiunea, este cunoscută ca fiind cu probleme: în apropierea respectivului mall unii șoferi preferă, în locul parcării gratuite, să își lase mașinile in mijlocul șoselei, generând, astfel, îngreunarea traficului și ambuteiaje”, mai arată sursa citată.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/politist-local-la-spital-dupa-ce-a-fost-lovit-cu-masina-de-un-sofer-ce-avea-permisul-suspendat-53140.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/politist-local-la-spital-dupa-ce-a-fost-lovit-cu-masina-de-un-sofer-ce-avea-permisul-suspendat-53140-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv