O femeie de 62 de ani, din Galați, a murit, luni, la Spitalul Județean, din cauza gripei, acesta fiind al cincilea caz soldat cu deces de la începutul sezonului, în județ. Numărul persoanelor care au murit din cauza virusului gripal, la nivel național, a ajuns la 73.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Galați, Liliana Iordăchescu, femeia de 62 de ani avea multiple afecțiuni de care nu știa, iar în final, din cauza virusului gripal, organismal a cedat.

„Femeia 62 de ani a murit la Spitalul Județean Galați. Aceasta suferea de multiple afecțiuni cronice de care nu știa. A venit la spital pentru că se simțea rău. A fost confirmat virusul gripal, iar organismul femeii a cedat și a murit”, a spus Iordăchescu.

În total sunt confirmate la Galați 12 cazuri de gripă, dintre care cinci s-au soldat cu deces.

La nivel național numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 73.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/o-femeie-a-murit-din-cauza-gripei-numarul-deceselor-a-ajuns-la-73-53130.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/o-femeie-a-murit-din-cauza-gripei-numarul-deceselor-a-ajuns-la-73-53130-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv