În urma căutărilor din Canalul Mânecii, doar unul dintre trupurile celor doi a fost văzut prins la bordul avionului scufundat, anunță BBC. La bordul aeronavei se aflau fotbalistul Emiliano Sala și pilotul David Ibbotson.

O echipă de salvare a găsit, duminică, epava avionului Piper Malibu pe fundul mării, în apropiere de Guernsey. Aeronava a dispărut în urmă cu două săptămâni. Departamentul de Investigație a Accidentelor Aeriene a confirmat descoperirea luni dimineață.

„Epava substanțială” a avionului, care a dispărut în data de 21 ianuarie, a fost găsită duminică dimineață în urma unei căutări private.

La bordul avionului se afla fotbalistul argentinian în vârstă de 28 de ani, Emiliano Sala și pilotul în vârstă de 59 de ani, David Ibbotson. Cei doi se deplasau de la Nantes, nord-vestul Franței către Cardiff, Marea Britanie. Fotbalistul semnase un contract în valoare de 15 milioane de lire cu echipa Cardiff City.

„În mod tragic, în filmările făcute, se vede o persoană în epava avionului. Acum, avem în vedere următorii pași și ne consultăm cu familiile celor doi, precum și cu poliția”, afirmă reprezentanții departamentului de investigație.

Încă nu este clar dacă epava va putea fi ridicată la suprafață.

Autoritățile britanice au anunțat miercuri, 30 ianuarie 2019, reluarea căutărilor aeronavei în care se aflau Emiliano Sala și pilotul David Ibbotson, dată dispărută deasupra Canalului Mânecii. Decizia a fost luată după ce s-au descoperit în Normandia două bucăți de scaune capitonate despre care se spune că ar fi făcut parte din aeronava dispărută pe 21 ianuarie 2019.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/echipele-de-salvare-au-vazut-ceea-ce-pare-a-fi-trupul-cuiva-in-interiorul-epavei-cu-emiliano-sala-53133.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/echipele-de-salvare-au-vazut-ceea-ce-pare-a-fi-trupul-cuiva-in-interiorul-epavei-cu-emiliano-sala-53133-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv