Un individ din comuna Lumina, județul Constanța, a primit o pedeapsă totală de 6 ani și 3 luni de închisoare după ce a fost găsit vinovat de o agresiune sexuală a cărei victimă a fost nepoata sa de 13 ani.

Fapta lui Aurelian Niculescu ar fi fost comisă la începutul anului trecut, la doar câteva luni după ce bărbatul fusese condamnat la 1 an și 3 luni de închisoare pentru incest cu fiica sa, mama victimei. Adolescenta a fost agresată sexual de bunic după ce a fost lăsată în grija acestuia chiar de mamă.

Potrivit Judecătoriei Constanța, care a tranșat acest proces în primă instanță, minora a fost cea care a mers la Poliție și a depus un denunț împotriva bunicului. În document arătat că adultul ar fi mângâiat-o în zona intimă, de mai multe ori. La un moment dat i-ar fi povestit asta inclusiv bunicii, însă femeia nu a mers la Poliție ci s-a mulțumit să își certe soțul.

Nici măcar mama copilei nu a vrut să meargă la Poliție, deși a vizionat și ea videoclipurile explicite realizate de fiica ei.

„Îmi este teamă să nu se repete ceea ce a făcut bunicul meu. Când sunt doar cu el acasă îmi este frică de el. Mama mi-a spus după ce a văzut filmulețele imediat după ce s-a întâmplat că va merge la poliție, pentru ca acest lucru să nu se mai repete dar nu știu de ce nu a sesizat”, a declarat copila de 13 ani. Niculescu a formulat apel împotriva sentinței de condamnare, procesul urmând a se relua la Curtea de Apel Constanța.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/constanta-un-barbat-a-facut-sex-cu-fiica-si-si-a-abuzat-sexual-nepoata-mama-mi-a-spus-ca-merge-la-politie-dar-n-a-facut-o-53141.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/constanta-un-barbat-a-facut-sex-cu-fiica-si-si-a-abuzat-sexual-nepoata-mama-mi-a-spus-ca-merge-la-politie-dar-n-a-facut-o-53141-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv