Alte 6 persoane au murit din cauza gripei, informează Institutul de Sănătate Publică, ce mai precizează că, dintre acestea, doar una nu avea condiții medicale preexistente, însă toate erau nevaccinate. Numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 79.

O femeie în vârstă de 73 de ani din Giurgiu, un bărbat în vârstă de 20 de ani din Teleorman, un bărbat de 58 de ani din Cluj, un bărbat de 65 de ani din Constanța și o femeie în vârstă de 65 de ani din Olt au murit din cauza gripei. Toate victimele aveau condiții medicale preexistente și erau nevaccinate.

Totodată, potrivit Institutului de Sănătate Publică, alt pacient care a murit este un bărbat în vârstă de 51 de ani din Constanța care nu avea condiții medicale preexistente, însă era nevaccinat.

Numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 79.

Săptămâna trecută, ministerul Sănătății a declarat epidemie de gripă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/constanta-doi-barbati-au-murit-rapusi-de-gripa-53138.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/constanta-doi-barbati-au-murit-rapusi-de-gripa-53138-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv