Resturi ale avionului care îl transporta pe fotbalistul Emiliano Sala de la Nantes la Cardiff și care a dispărut de pe radar în urmă cu două săptămâni au fost descoperite duminică seară în Canalul Mânecii, relatează CNN.

O barcă a descoperit epava aeronavei pe fundul Canalului Mânecii, susține David Means, exploratorul marin care s-a ocupat de operațiunea de căutare.

Familiile celor doi au fost anunțate. Pilotul David Ibbotson și fotbalistul argentinian nu au fost găsiți și se presupune că sunt decedați.

Autoritățile britanice au anunțat miercuri, 30 ianuarie 2019, reluarea căutărilor aeronavei în care se aflau Emiliano Sala și pilotul David Ibbotson, dată dispărută deasupra Canalului Mânecii. Decizia a fost luată după ce s-au descoperit în Normandia două bucăți de scaune capitonate despre care se spune că ar fi făcut parte din aeronava dispărută pe 21 ianuarie 2019.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/a-fost-gasita-epava-avionului-in-care-se-afla-fotbalistul-emiliano-sala-53125.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/a-fost-gasita-epava-avionului-in-care-se-afla-fotbalistul-emiliano-sala-53125-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv