Două tinere au ajuns la spital, una fiind însărcinată și în stare gravă, după ce un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a intrat în mașina în care se aflau acestea, în orașul Sibiu.

Potrivit polițiștilor sibieni, accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, la intrarea în orașul Sibiu, unde, din cauza neacordării de prioritate, două mașini s-au ciocnit.

Șoferul care a produs accidentul are 34 de ani și a fost prins cu o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Două tinere, pasagere în mașina care circula regulamentar, au fost transportate la spital.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu au anunțat că cele două tinere au 17, respectiv 25 de ani, cea din urmă fiind însărcinată și transportată la spital inconștientă, în stare comatoasă.

Cealaltă tânără era conștientă, dar a suferit nnumeroase răni.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/un-sofer-baut-a-intrat-cu-masina-intr-un-automobil-in-care-se-aflau-doua-tinere-una-dintre-victime-este-insarcinata-si-in-stare-grava-53111.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/un-sofer-baut-a-intrat-cu-masina-intr-un-automobil-in-care-se-aflau-doua-tinere-una-dintre-victime-este-insarcinata-si-in-stare-grava-53111-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv