Simona Halep se pregătește să plece alături de echipa României la Ostrava, acolo unde sportivele noastre vor juca în fața reprezentantelor Cehiei, în Fed Cup.

După câștigarea primului turneu de Grand Slam din carieră, fostul lider WTA are un alt vis pentru 2019:

“Mi-aș dori să mai câștig unul, dar obiectivul meu principal este să facem treabă bună la Fed Cup anul acesta. Nu va fi ușor, dar putem visa la trofeul cel mare”.

Simona Halep a susținut o conferință de presă la Brașov acolo unde a vorbit și despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge cea mai importantă tenismenă din lume.

“Nu cred că poți să faci nimic important în viața fără sacrificii. Fără ele nu poți să ajungi la cel mai înalt nivel. Am făcut multe sacrificii în viață, dar două dintre ele au fost foarte mari și probabil datorită lor am reușit să ajung unde sunt acum”, a spus numărul trei în ierarhia mondială, care a vorbit și despre cine este Simona Halep atât pe teren, cât și în afara lui:

“Nu prea sunt atât de impulsivă și nervoasă în viața de zi cu zi. În teren sunt puțin altfel. Lupt mult mai mult și nu cedez. În viața personală sunt mult mai normală și mult mai moale.

Am aceleași principii și pe teren și în afara lui. Visul meu e să termin cu bine un meci, să câștig, pentru că sunt o fire foarte competitivă și să fiu fair-play.

Îmi place să privesc adversarul ca pe un prieten. Poate e mult spus prieten, ca un amic, un coleg. Nu neapărat ca pe cineva cu care trebuie să lupt ci ca pe cineva care ar putea să mă ajute pe mine să fiu mai bun”.

Următoarele trei competiții la care va participa Simona Halep sunt meciul de Fed Cup cu Cehia, apoi turneele de la Doha și Dubai.

La Ostrava, pentru întâlnirea cu Cehia, din primul tur al Grupei Mondiale, se vor deplasa jucătoarele:

Simona Halep (numărul 3 WTA), Mihaela Buzărnescu (28 WTA), Irina Camelia Begu (71 WTA), Ana Bogdan (99 WTA) și Monica Niculescu (100 WTA)

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/simona-halep-obiectivul-meu-principal-este-sa-facem-treaba-buna-la-fed-cup-53121.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/simona-halep-obiectivul-meu-principal-este-sa-facem-treaba-buna-la-fed-cup-53121-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv