Mii de mașini au rămas blocate începând de sâmbătă după-amiază pe o porțiune a autostrăzii A22, care leagă nord-estul Italiei de Austria, au anunțat autoritățile din provincia Bolzano, care au precizat că 200 de persoane au fost evacuate din vehiculele rămase blocate în frig de mai multe ore.

Un purtător de cuvânt al serviciului de pompieri din provincia Bolzano a declarat că “mii” de vehicule stăteau în coloană, care se întindea pe o distanță de 16 kilometri, informează agenția de știri Reuters.

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, câteva vehicule de tonaj ridicat, care nu erau echipate corespunzător pentru iarnă, au derapat, blocând circulația. Mai mult, o cantitate mare de zăpadă s-a revărsat pe carosabil în urma unei avalanșe ce a avut loc sâmbătă dimineață, ce a afectat o porțiune de autostradă pe care în momentul respectiv nu se afla nicio mașină.

Traficul rutier s-a reluat sâmbătă seara cu greutate, dar un număr mare de vehicule erau în continuare blocate.

Până în acest moment nu au fost semnalate victime în urma acestui incident.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/mii-de-vehicule-blocate-pe-o-autostrada-din-nord-estul-italiei-din-cauza-ninsorii-abundente-53113.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/mii-de-vehicule-blocate-pe-o-autostrada-din-nord-estul-italiei-din-cauza-ninsorii-abundente-53113-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv