Liviu Dragnea a declarat, duminică la Parlament, că susține în continuare formularea unei plângeri pentru înaltă trădare împotriva șefului statului Klaus Iohannis, anunțată de liderul PSD la finalul anului trecut.

„Categoric da (susțin demersul – n.r.). Dacă am spus că o susțin”, a afirmat Liviu Dragnea, la finalul ședinței grupului deputaților PSD de la Parlament.

În decembrie 2018, președintele PSD, Liviu Dragnea, anunța că le-a cerut deputaților Mircea Drăghici și Florin Iordache, cu sprijinul ministrului Justiției, Tudorel Toader, să depună plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis, act premergător suspendării din funcție a președintelui.

În replică, președintele Klaus Iohannis a declarat că plângerea de înaltă trădare anunțată de Liviu Dragnea este ”o fantezie a pesediștilor”, un demers politicianist care este sortit eșecului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/dragnea-intrebat-daca-sustine-plangere-de-inalta-tradare-impotriva-lui-iohannis-categoric-da-53120.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/dragnea-intrebat-daca-sustine-plangere-de-inalta-tradare-impotriva-lui-iohannis-categoric-da-53120-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv