Primăria Constanța lucrează la amenajarea a noi locuri de parcare, insuficiente însă pentru nevoile orașului de la malul mării.

Conform unui comunicat de presă al Primăriei Constanța, aproximativ 70 de locuri de parcare sunt în curs de amenajare de o parte și alta a Școlii Gimnaziale nr. 39 „Nicolae Tonitza“, pe strada Cutezători. Noile parcări sunt amenajate în locul garajelor care au fost deja demolate sau sunt în curs de demolare, fiind astfel lărgite parcările deja existente. În prezent utilajele lucrează la amenajarea terenului iar în perioada următoare va fi turnat covorul asfaltic.

De asemenea, lucrătorii SC Confort Urban SRL lucrează în această perioadă la amenajarea unor parcări pe aleea Lăcrămioarei, strada Solidarității și strada Prieteniei. Noile locuri sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuare.

Primăria Municipiului Constanța a demarat o campanie de eliberare a domeniului public de garaje. Acțiunea vizează peste 2000 de garaje din toate cartierele din oraș. Conform măsurătorilor, în locul a 10 garaje ar putea fi parcate 15 mașini.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/constanta-noi-locuri-de-parcare-amenajate-in-oras-53119.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/constanta-noi-locuri-de-parcare-amenajate-in-oras-53119-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv