O tânără din Craiova a făcut o comandă online pe site-ul unei prestigioase firme de comerț electronic din România un iPhone XS MAX 256 GB pentru care a plătit 6.800 de lei. Chemată la magazin pentru ridicarea produsului, a avut o surpriză de proporții la desigilarea produsului.

Femeia spune că s-a ferit să-și cumpere telefonul din altă parte decât de la o firma serioasă. “Am fost la Media Galaxy, la magazinul din curtea fostei uzine Electroputere Craiova. Am spus că vreau să cumpăr un smartphone iPhone XS MAX, iar angajații au zis că nu-l au pe stoc, dar îl pot comanda online și în 3 zile lucrătoare îl voi primi. Așa am făcut. Am făcut comanda, am achitat factura de 6.800 de lei și am plecat acasă. Am văzut pe bon că furnizorul telefonului era Altex”, povestește tânăra. Joi, 31 ianuarie, în jurul orei 17.00, femeia a fost sunată din partea companiei și a mers la magazin sa-și ridice produsul.

“Un angajat mi-a adus cutia. Mi-a arătat că este sigilată și a desfăcut-o în fața mea. Îl rugasem să-mi introducă el cartela și să-mi facă toate configurările necesare”, a declarat clienta.

Când salariatul a deschis cutia a rămas cu gura căscată

. “Nu ne-a venit să credem. Nici mie, nici lui. În locul telefonului erau puse bucăți de plastilina. Toți angajații au venit la noi, inclusiv șeful de magazin, inclusiv clienții. Toată lumea făcea fotografii la cutie”, a povestit craioveanca.

Cutia cu plastelină desigilată în fața clientei de angajații magazinului Media Galaxy din Craiova Angajații Media Galaxy și-au înștiințat printr-un mail șefii de la București și i-au promis clientei că vor încerca sa rezolve cât mai repede problema.

“Pana acum nu m-au sunat, încă aștept. Imaginați-vă ce ar fi însemnat să primesc telefonul prin curier. Cine m-ar fi crezut pe mine ca în loc de iPhone am găsit plastilină? Nimeni. Mi se pare incredibil ce s-a întâmplat. Asta-i România noastră!”, a mai spus clienta. Conducerea Media Galaxy Craiova nu a comentat până acum incidentul.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/ce-a-gasit-o-craioveanca-in-cutia-sigilata-a-unui-iphone-desfacuta-in-fata-ei-de-angajatii-media-galaxy-53117.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/ce-a-gasit-o-craioveanca-in-cutia-sigilata-a-unui-iphone-desfacuta-in-fata-ei-de-angajatii-media-galaxy-53117-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv