Cetățenii din Alba Iulia au fost sfătuiți sâmbătă, prin Ro-Alert, să rămână în locuințe și să nu deschidă geamurile, după ce norul de fum, provocat de un incendiu produs la cea mai mare fabrică de condimente din România, și-a schimbat direcția și s-a îndreptat înspre oraș.

“Norul de fum și-a schimbat direcția și se îndreaptă și spre municipiul Alba Iulia. Pentru asigurarea protecției, rămâneți în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările pompierilor”, se arată în mesajul trimis de DSU-IGSU.

Inițial, populația a fost avertizată de prezența fumului dens, cu mențiunea că atunci norul se îndrepta în direcția municipiului Sebeș și a comunelor Ciugud și Daia Română.

Pompieri din patru județe – Alba, Hunedoara, Cluj și Sibiu acționează sâmbătă pentru stingerea celui mai mare incendiu produs în ultimii ani în județul Alba, respectiv la o fabrică de condimente, parte a unui grup francez. Fabrica a fost inaugurată în ianuarie 2011. Din 2017, aceasta a devenit parte a grupului Solina.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/locuitorii-din-alba-iulia-sfatuiti-sa-ramana-in-case-din-cauza-norului-de-fum-provocat-de-un-incendiu-53098.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/locuitorii-din-alba-iulia-sfatuiti-sa-ramana-in-case-din-cauza-norului-de-fum-provocat-de-un-incendiu-53098-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv