Un bărbat în vârstă de 51, din județul Prahova, a murit vineri din cauza gripei, informează Institutul Național de Sănătate Publică. Bărbatul avea condiții medicale preexistente și nu era vaccinat. Numărul deceselor a ajuns la 64.

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Prahova, a murit vineri din cauza gripei. Acesta avea condiții medicale preexistente și nu era vaccinat anti-gripal, informează Institutul Național de Sănătate Publică. Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 64.

Ministerul Sănătății a declarat miercuri epidemie de gripă. Ministerul Sănătății a transmis către toate spitalele din țară recomandări suplimentare, odată cu declararea epidemiei de gripă, a informat Sorina Pintea, precizând că una dintre măsuri vizează accesul vizitatorilor „în mod real” în toate unitățile sanitare, în special în secțiile cu risc.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/un-barbat-a-murit-din-cauza-gripei-numarul-deceselor-a-ajuns-la-64-53090.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/un-barbat-a-murit-din-cauza-gripei-numarul-deceselor-a-ajuns-la-64-53090-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv