Cancelarul german Angela Merkel a publicat un videoclip pe pagina sa oficială de Facebook, prin care le-a mulțumit urmăritorilor săi și a anunțat că pagina sa va fi închisă definitiv, transmite agenția de presă Reuters.

Merkel, cancelar al celei mai mari economii europene din 2005, s-a decis anul trecut, după mai multe obstacole electorale, să renunțe la rolul de lider al Uniunii Creștin-Democrată și să nu mai candideze la un alt mandat.

În filmarea publicată pe Facebook, Merkel le-a mulțumit celor 2.5 milioane de urmăritori și i-a invitat să o urmărească în continuare pe paginile oficiale ale guvernului, de pe platformele Facebook și Twitter.

„Astăzi este ziua în care vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul acordat”, spune Merkel. „Deja știți că eu nu mai sunt președintele Uniunii Creștin-Democrate, așadar îmi voi închide pagina de Facebook”, continuă aceasta.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/mesajul-pe-care-angela-merkel-l-a-postat-pe-contul-sau-de-facebook-in-ziua-in-care-s-a-retras-definitiv-din-politica-53094.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/mesajul-pe-care-angela-merkel-l-a-postat-pe-contul-sau-de-facebook-in-ziua-in-care-s-a-retras-definitiv-din-politica-53094-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv