Direcția de Sănătate Publică București a transmis Inspectoratului Școlar din Capitală recomandarea ca activitatea a 14 școli și grădinițe să fie suspendată din cauza epidemiei de gripă, informează reprezentantul Inspectoratului, Marina Manea, care precizează că nu se fac ore joi și vineri.

„Am primit acum 2 ore, din partea Direcției de Sănătate Publică, o listă cu unitățile de învățământ pentru care au făcut recomandarea de suspendare a orelor. În baza acestei recomandări, Inspectoratul General a luat cunoștință de unitățile de învățământ menționate. Prin urmare, și noi propunem suspendarea activității, cărora le vom da curs imediat”, a declarat Marina Manea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Potrivit sursei citate, instituțiile de învățământ în care nu învață joi și vineri sunt: Complexul Social „Sfântul Andrei”, Grădinița 50, Grădinița 46, Școala 162, Școala 66, Școala 195, Școala 88, Școala 70, Grădinița „Scufița Roșie”, Grădinița 207, Grădinița 4, Grădinița 60, Grădinița 229, Grădinița „Albinuțele”.

Manea a mai precizat că este suspendată activitatea pentru întreaga unitate de învățământ de pe listă.

Numărul deceselor cauzate de virsurul gripal, din acest sezon, a ajuns la 57.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat, miercuri dimineață că e declarată epidemie de gripă, deoarece au fost înregistrate trei săptămâni epidemice consecutiv și sunt peste 50 de decese din cauza bolii.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/manea-ismb-activitatea-a-14-unitati-de-invatamant-suspendata-joi-si-vineri-53055.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/manea-ismb-activitatea-a-14-unitati-de-invatamant-suspendata-joi-si-vineri-53055-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv