Cel puțin o persoană a fost ucisă și alte șase rănite după ce un bărbat în vârstă de 60 de ani a deschis focul pe o stradă din orașul Bastia, din insula franceză Corsica, miercuri după-amiază, după care s-a ascuns în clădirea în care locuiește, au anunțat surse de poliție, relatează AFP.

Pistele unui act de terorism sau banditism sunt a priori respinse de anchetatori, au precizat sursele citate, chiar dacă motivațiile atacatorului, deja condamnat, rămân încă neclare.

“Un trăgător izolat a început să tragă pe stradă în jurul orei 16.25 (15.25 GMT) în orașul Bastia, după care s-a ascuns în imobilul în care locuiește”, a declarat o purtătoare de cuvânt a prefecturii.

Procuroarea Republicii din orașul Bastia, Caroline Tharot, prezentă la fața locului, a declarat pentru AFP că “un polițist se află printre răniți” și că unități de poliție și jandarmerie se află acolo pentru a încerca să-l rețină pe autorul atacului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/atac-armat-cel-putin-un-mort-si-sase-raniti-53062.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/atac-armat-cel-putin-un-mort-si-sase-raniti-53062-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv