Un autocar în care se aflau 23 de pasageri a fost implicat, luni dimineață, într-un accident în județul Caraș-Severin. O mașină a pătruns pe contrasens și a lovit autocarul, șoferul autoturismului murind în urma impactului, iar trei persoane au fost rănite.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, șoferul unui autoturism a pierdut controlul din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, pe DN6 Caransebeș – Băile Herculane, în localitatea Buchin, județul Caraș-Severin.

Mașina a intrat pe contrasens și a lovit frontal un autocar care circula regulamentar.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Caraș-Severin au anunțat că șoferul autoturismului a murit.

Din totalul de 26 de pasageri din autocar, trei au fost transportati la Spitalul din Caransebeș, în stare de conștiență, iar ceilalți au fost preluați de un alt autocar.

Pe DN6 Caransebeș – Băile Herculane, în localitatea Buchin se circulă la această oră pe o singură bandă

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/autocar-cu-23-de-pasageri-implicat-intr-un-accident-un-mort-si-3-raniti-o-masina-s-a-rupt-in-doua-52997.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/autocar-cu-23-de-pasageri-implicat-intr-un-accident-un-mort-si-3-raniti-o-masina-s-a-rupt-in-doua-52997-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv