Prim-ministrul britanic Theresa May lucrează pentru obținerea mai multor garanții de la Uniunea Europeană în ceea ce privește Acordul pentru Brexit înainte ca acesta să fie dezbătut și votat în Parlamentul britanic, relatează Reuters.

Theresa May încearcă să obțină garanții care să asigure aprobarea acordului de către parlamentarii britanici.

De asemenea, premierul britanic a reiterat miercuri faptul că Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană pe 29 martie, eliminând orice posibilitate ca Articolul 50 să fie prelungit. Reprezentanții Uniunii Europene au transmis luni că Acordul elaborat nu va fi renegociat, fiind cel mai bun și singurul posibil.

Theresa May a amânat primul vot parlamentar pe tema Acordului Brexit, programat în luna decembrie, de teama unui eșec. Votul final va avea loc în data de 15 ianuarie.

Prim-ministrul britanic Theresa May a declarat recent că Marea Britanie se va afla pe un „teritoriu necunoscut” dacă Parlamentul britanic va respinge Acordul de Brexit negociat de Guvernul de la Londra.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/theresa-may-incearca-sa-obtina-garantii-pentru-brexit-inainte-de-votul-din-parlament-52722.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/theresa-may-incearca-sa-obtina-garantii-pentru-brexit-inainte-de-votul-din-parlament-52722-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv