Spitalul din Bistrița a pregătit toate documentele necesare pentru a da în judecată o mamă pe care o acuză că i-a jignit pe medicii de la pediatrie, după ce a scris că nu se ocupă de copii dacă nu primesc șpagă.

Postarea femeii a adunat mii de distribuiri și sute de comentarii, iar după verificarea situației, conducerea spitalului a decis să reacționeze

Tânăra mămică a ajuns la spital cu unul dintre copii, la finele anului trecut, după care a scris pe Facebook despre medici că nu s-ar fi ocupat de copil și că l-au trimis mai apoi spre Cluj, unde ar fi ajuns în stare foarte gravă.

„Dacă nu le dai bani te lasă să mori (…). Când am ajuns la Cluj cu copilul, medici de aici, de la Pediatrie 2, mi-au spus că viața copilului era contra cronometru, deci era să moară. M-o ținut o lună la Bistrița și m-a trimis cu copilu’ la Cluj aproape mort”, a scris femeia.

Managerul Spitalului de Urgență din Bistrița, Gabriel Lazany, susține că nimic din cele afirmate de mămică nu este real, ci că femeia a ajuns cu copilul bolnav la spital la începutul lunii decembrie și după o săptămână s-a externat pe propria răspundere. A revenit apoi, după o săptămână, cu copilul în stare foarte gravă, ulterior fiind transferată la Cluj.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/mama-data-in-judecata-de-un-spital-dupa-ce-a-scris-pe-facebook-ca-medicii-nu-se-ocupa-de-copii-52713.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/mama-data-in-judecata-de-un-spital-dupa-ce-a-scris-pe-facebook-ca-medicii-nu-se-ocupa-de-copii-52713-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv