Un post de televiziune din Turcia a difuzat imagini cu trei bărbați care transportau mai multe valize și saci de plastic, despre care se spune că ar fi conținut părți ale corpului jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, relatează Daily Mail.

Imaginile afișate în televiziunea A-Haber duminică seară prezintă trei bărbați care transportă cinci valize și doi saci negri mari în casa consulului general al Arabiei Saudite din Istanbul.

Reședința se află la mică distanță de consulatul saudit, unde Khashoggi a fost ucis în octombrie.

Referindu-se la surse anonime nemenționate, A-Haber a spus că trupul dezmembrat al lui Khashoggi se afla în interiorul valizelor și sacilor.

Khashoggi, un colaborator al Washington Post, a fost ucis pe 2 octombrie la scurt timp după ce a intrat în consulatul regatului.

Fostul jurnalist din Arabia Saudită, în vârstă de 59 de ani, a fost ucis fiind tăiat în bucăți de o echipă de 15 saudiți trimisi la Istanbul pentru asasinrea acestuia, potrivit oficialilor turci, iar trupul saă a fost dizolvat în acid.

Consulatul și reședința au fost percheziționate de autoritățile turce în octombrie, împreună cu mai multe alte locații, dar corpul lui Khashoggi nu a fost găsit încă.

Au existat speculații că prințul moștenitor saudit Mohammed Bin Salman a ordonat operațiunea, dar Riyadhul l-a absolvit pe liderul de facto al regatului de orice vină.

Arabia Saudită a respins, de asemenea, în mod repetat, cererile din partea turcilor de extrădare a suspecților legați de uciderea jurnalistului, critic al domnitorului coroanei.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/un-post-de-televiziune-a-difuzat-imagini-cu-saci-de-plastic-in-care-ar-fi-fost-transportate-parti-ale-corpului-lui-jamal-khashoggi-52645.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/un-post-de-televiziune-a-difuzat-imagini-cu-saci-de-plastic-in-care-ar-fi-fost-transportate-parti-ale-corpului-lui-jamal-khashoggi-52645-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv